Gala premiilor de excelență „10 pentru Craiova”: Nominalizarea Arhid. Prof. Dr. Pătularu Ionuț-Adrian, directorul Seminarului Teologic din Craiova

Evenimente

În seara zilei de joi, 19 decembrie 2019, Academia Internațională „Mihai Eminescu” a organizat Gala premiilor de excelență „10 pentru Craiova”, ediția a IV-a. Evenimentul a fost găzduit de către Muzeul de Artă din Craiova. Alături de personalitățile și instituțiile premiate s-a aflat și părintele Arhidiacon Prof. Dr. Pătularu Ionuț-Adrian, directorul Seminarului Teologic „Sf. Grigorie Teologul” din Craiova. Domnia sa a fost nominalizat cu premiul de excelență pentru promovarea valorilor Ortodoxiei.  

Celelalte personalități premiate au fost: Prof.univ.dr. Leonardo-Geo Mănescu, director INCESA – Premiul de excelență pentru Antreprenoriat social; Dr. Gabriel Mogos – Premiul de excelență pentru medicină inovativă; Arhitectul Emilian Ştefârţă – manager al Muzeului de Artă din Craiova – Premiul de excelență pentru management artistic; Actorul Emil Boroghină, creatorul şi directorul Festivalului Internaţional Shakespeare – Premiul de excelență în artă teatrală; Dl. Mihail Genoiu, primarul Craiovei – Premiul de excelență pentru management modern în administrație; Prof. Carmen Lucia Ștefănescu, director Colegiul Național ”Frații Buzești” Premiul de excelență în educație performativă; Dl. Cosmin Crețan, managerul companiei Eurogenetic – Premiul de excelență pentru inovație în business; Dl. Marius Seinea, director Gazeta de Sud – Premiul de excelență pentru Mass-Media, și Dr. Michael Schenker, proprietarul Centrului de Oncologie Sf. Nectarie din Craiova – Premiul de excelență pentru politici și strategii vizând îmbunătățirea calității vieții. Premiile au fost înmânate de către domnul Prof. Univ. Dr. Ion Deaconescu, președintele Academiei Internaționale „Mihai Eminescu”.

 (Doru Marcu)