18.01.2011 – Site-ul Revistei „Mitropolia Olteniei“

Evenimente

În curând va fi lansat site-ul revistei „Mitropolia Olteniei“ cu ajutorul căruia cei interesaţi vor putea să afle informaţiile referitoare la această prestigioasă publicaţie. Cu o istorie de peste 60 de ani, în paginile „Mitropoliei Olteniei“ au semnat nume de marcă ale teologiei de la noi din ţară şi nu numai. În acest sens, site-ul va cuprinde mai multe rubrici din care cititorii revistei vor putea afla istoria mai veche sau mai nouă a acestei publicaţii.
Printre rubricile site-ului se numără cele cu referire la istoria revistei, comitetul de redacţie, norme de tehnoredactare, schimbul de reviste cu publicaţii din ţară şi din străinătate, partenerii, precum şi o interesantă galerie foto. Nu în ultimul rând trebuie amintit că site-ul va cuprinde o bogată arhivă, cu toate numerele ce au apărut de la înfiinţarea revistei şi până acum, precum şi întreaga bibliografie ce va putea fi consultată de cei interesaţi.
Într-o frumoasă prezentare grafică, cuprinzând toate informaţiile necesare şi îndeplinind cele mai înalte condiţii academice, site-ul revistei „Mitropolia Olteniei“ va fi un important sprijin pentru cei ce vor dori să cunoască şi să publice în paginile revistei.