02.05.2011 – Apariţie editorială în cinstea Sfântului Irodion

Evenimente

Apariţie editorială în cinstea Sfântului Irodion

 
Cu ocazia canonizării Sfântului Cuvios Irodion de la Lainici, credincioşii olteni şi nu numai au putut procura o frumoasă lucrare apărută la Editura Mitropolia Olteniei. Este vorba de o mapă tip gentuţă în care se găsesc: o carte ce cuprinde viaţa şi slujba Vecerniei, Utreniei şi Acatistului Sfântului Irodion, un număr important de icoane cu momente din viaţa Sfântului, un CD cu melodii bizantine înregistrate de Grupului Psaltic „Sf. M. Mc. Dimitrie” al Catedralei mitropolitane din Craiova, o carte cu viaţa şi slujba sfântului precum şi un frumos DVD în care sunt prezentate cele mai importante momente din viaţa Cuviosului.
Lucrarea poate fi achiziţionată din magazinele de obiecte bisericeşti ale Arhiepiscopiei Craiovei, de la pangarele mănăstirilor, catedralelor şi bisericilor din Oltenia precum şi on-line de pe adresa http://www.arhiepiscopiacraiovei.ro.
Într-o prezentare grafică de excepţie, aşa cum Editura Mitropolia Olteniei şi-a obişnuit cititorii, lucrarea, în ansamblul ei, dar şi fiecare piesă în parte, vin să completeze bucuria credincioşilor ce vor dori să cunoască mai multe despre Luceafărul Olteniei.

Adrian Boldişor