05.09.2011 – Cursuri de formare pentru specialistii din domeniul social

Evenimente

 
În  perioada 5-7 septembrie a.c., are loc la Mănăstirea Tismana cursul pe tema „Metode și Tehnici de lucru în echipă” organizat de Sectorul Social, Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Craiovei.
            La programul de instruire participă: preoți care desfășoara activități social-filantropice,  specialişti în domeniul social (asistenți sociali, psihologi, instructori educativi), precum și reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale care funcționează sub patronajul Arhiepiscopiei Craiovei.
            În deschiderea lucrărilor, parintele Adrian Stănulică, Consilier Social al Arhiepiscopiei Craiovei a transmis participanților cuvântul de binecuvântare al Înalt Preasfințitului Părinte Acad. Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei. Totodată părintele consilier a subliniat importanța proiectului derulat, facând referire în special la rezultatul finalal al acestuia, şi anume: elaborarea unei strategii privind dezvoltarea serviciilor sociale din Arhiepiscopia Craiovei.
            Cursul se înscrie în activitățile Proiectului „Rețea teritorială de furnizori creștini de servicii sociale – parteneri strategici în domeniul incluziunii sociale”, finanțat din Fondul Social European și implementat în Arhiepiscopiile Bucureștilor, Craiovei și Iașilor, cu sprijinul Organizației Internaționale pentru Caritatea Creștin Orodoxă (IOCC Romania), în parteneriat cu Patriarhia Română și Federația Filantropia.