28.09.2011 – Curs de management operational, la Tismana

Evenimente

În perioada 26-28 septembrie, Mănăstirea Tismana, a găzduit, cu binecuvântarea Înalt Preasfintitului Acad. Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, cursul pe tema „Management operational”.
 La eveniment au participat specialişti în activităţile social filantropice şi preoţi din judeţele Dolj şi Gorj care implementează, la nivel de parohii, proiecte cu caracter social.

 Cu privire la aceasta intalnire, Dl Sorin Boboc, coordonator regional în cadrul proiectului, a spus : „Pe parcursul celor trei zile de formare, cursanții au posibilitatea să dobândească cunoștințe specifice despre funcțiile și componența managementului operațional și să exerseze abilitatea de a planifica, monitoriza și de a lua decizii”.

  Sesiunea de formare cu tema „Management operațional”, organizată la Mănăstirea Tismana, se încadrează în proiectul „Reţea teritorială de furnizori creştini de servicii sociale – parteneri strategici în domeniul incluziunii sociale”, finanţat din Fondul Social European şi implementat de Organizaţia Internaţională de Caritate Creştin-Ortodoxă (IOCC România), în parteneriat cu Patriarhia Română şi Federaţia Filantropia, în beneficiul arhiepiscopiilor Bucureştilor, Iaşilor şi Craiovei. 

Sorina Stăiculescu