05.12.2011 – ColinDar cu Paula Seling, în această seară la Craiova

Evenimente

Asociaţia Vasiliada a Mitropoliei Olteniei organizează în această seară, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, cea de-a cincea ediţie a concertului caritabil „ColinDar cu Paula Seling” . Concertul de astăzi, care va încheia seria de evenimente prilejuite de aniversarea a 10 ani de activitate social – filantropică a Asociaţiei Vasiliada, aduce pe scena Teatrului din Bănie, pe lângă îndrăgita solistă Paula Seling, alte două nume sonore: soprana Diana Ţugui şi tenorul Costel Busuioc.

       La reuşita manifestării va contribui, ca în fiecare an şi Grupul psaltic „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” al Catedralei mitropolitane din Craiova. De asemenea, o parte dintre colindele interpretate de Paula Seling vor fi transpuse în limbaj mimico – gestual de către Corul „Anghelos”, format din tineri cu deficienţe de auz şi vorbire, elevi ai Şcolii speciale „Sfântul Vasile cel Mare”. 

       Concertul este organizat în parteneriat cu Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, TVR Craiova şi Radio Kiss Fm. Fondurile obţinute vor fi folosite pentru sprijinirea tinerilor cu dizabilităţi, beneficiari ai programelor sociale derulate de Asociaţia Vasiliada.

(Gheorghe Cioiu)