09.04.2012 – „Hristos, doctorul nostru”, proiect în sprijinul copiilor aflaţi în suferinţă

Evenimente


 
       Societatea Ortodoxă Naţională a Femeilor Române (SONFR) din Craiova, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, a derulat în perioada 2-6 aprilie proiectul „Hristos, doctorul nostru”. Prin acest proiect, credincioşii au putut dona alimente nepersabile dar şi bani, din care au fost achiziţionate bunuri, pentru a fi dăruite copiilor de la Secţia de Oncopediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenăţă nr. 1 din Craiova.
       „Proiectul s-a desfăşurat cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Ctaiovei şi Mitropolitul Olteniei. Pachetele vor fi dăruite în această săptămână copiilor cu afecţiuni oncologice de la Spitalul nr. 1 Craiova. Este o acţiune desfăşurată în perioada Postului Mare, prin care dorim să aducem un strop de bucurie în inimile copiilor suferinzi.”, a declarat Adriana Bursuc, preşedinta SONFR.
       Preşedinta femeilor creştin ortodoxe din Craiova a precizat că aceşti copii pot fi ajutaţi de credincioşi şi în zilele următoare. „Oamenii cu suflet mare pot face veni la sediul nostru de pe strada Matei Basarab, nr. 17, la Căminul eparhial «Renaşterea», putând face donaţii constând atât din bani, cât şi din alimente nepersabile, dulciuri, îmbrăcăminte, încălţăminte şi cărţi, care vor ajunge la copiii care au mare nevoie de sprijinul nostru”, a adăugat Adriana Bursuc.