19.04.2012 – Au inceput inscrierile pentru Festivalul de traditii si obiceiuri pascale “Îngerul a strigat”

Evenimente

 
Fundaţia „Cuvântul care zideşte” a Mitropoliei Olteniei organizează miercuri, 25 aprilie, Festivalul „Îngerul a strigat”, care are ca scop promovarea tradiţiilor şi valorilor creştine, specifice sărbătorilor pascale. Evenimentul, aflat la a XI-a ediţie, se va desfăşura de la ora 10.30, în sala de festivităţi a Colegiului Naţional „Ştefan Velovan” din Craiova.

„Festivalul este deschis tuturor preşcolarilor şi elevilor din judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea. Aceştia se pot înscrie în concurs numai cu tradiţii şi cântece autentice româneşti, specifice sărbătorilor pascale. Înscrierile se pot face până la data de 23 aprilie, la sediul fundaţiei din incinta Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei, strada Mitropolit Firmilian, nr. 3, sau la adresa de e-mail fundatia.cuvantul@gmail.com ”, ne-a informat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundaţiei „Cuvântul care zideşte”.
Festivalul „Îngerul a strigat” este organizat in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Colegiul Naţional „Ştefan Velovan” şi Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.