14.06.2012 – Asociaţia Vasiliada, la ceas aniversar

Evenimente

 
Joi, 14 iunie, Asociaţia Vasiliada, patronată de Mitropolia Olteniei sărbătoreşte împlinirea a 11 ani de activitate social – filantropică în Oltenia. Pentru a marca acest moment aniversar, începând cu ora 10.30, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova va avea loc vernisajul unei expoziţii de fotografie. Vor fi expuse  111 imagini care redau o parte din acţiunile social-filantropice pe care asociaţia le-a desfăşurat timp de 11 ani în beneficiul persoanelor aflate în dificultate. La eveniment este invitat şi Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei şi Preşedinte de Onoare al Asociaţiei Vasiliada, alături de parteneri, colaboratori şi voluntari, care au fost alături de Asociaţia Vasiliada in derularea unor programe şi proiecte în beneficiul oamenilor şi comunităţilor din judeţele Dolj şi Gorj.
       La împlinirea celor 11 ani de activitate, Asociaţia Vasiliada lansează şi campania “Prietenii Vasiliadei”, prin intermediul căreia îşi propune să dezvolte relaţia cu membri comunităţii, prin atragerea de noi colaboratori şi voluntari pentru proiectele sale sociale. În acest sens, vizitatorii expoziţiei de fotografie vor avea posibilitatea de a dona, într-o urnă specială, cărtile lor de vizită, ca semn al disponibilităţii de a se alătura misiunii filantropice a Asociaţiei. De asemenea, începând cu 14 iunie 2012, “Prietenii Vasiliadei” sunt asteptaţi şi pe pagina de Facebook, la adresa: http://www.facebook.com/asociatia.vasiliada
       Tot joi,  de la ora 12.00, ÎPS Irineu  va oficia slujba de sfinţire a sediului Asociaţiei Vasiliada. „14 iunie este o zi specială pentru noi. Ne bucurăm de momentul aniversar pe care îl sărbătorim, dar în acelaşi timp este şi un moment de bilanţ, când privim în urmă la ceea ce am realizat şi,  totodată, gândim coordonatele acţiunilor viitoare”, a menţionat părintele Adrian Stănulică, preşedintele Asociaţiei Vasiliada .