27.09.2012 – Asociaţia Vasiliada în sprijinul persoanelor fără loc de muncă

Evenimente

 
Peste 100 de persoane fără loc de muncă au vizitat in ziua de  26 septembrie, la Hotelul Brâncuşi din municipiul Târgu Jiu, Job-clubul organizat de Asociaţia Vasiliada a Mitropoliei Olteniei, în parteneriat cu Federaţia Patronatelor din Regiunea Oltenia. Desfăşurat în cadrul proiectului “Servicii Integrate pentru Ocupare”, evenimentul a reunit 24 de firme reprezentând angajatori din mai multe domenii precum: comerţ, construcţii, publicitate, hotelier şi servicii de curăţenie. În cadrul workshop-ului, aceştia au prezentat oferta locurilor de muncă ce s-a adresat atât persoanelor cu studii superioare, care nu au un loc de muncă, cât şi celor fără studii superioare, persoanelor care nu mai primesc indemnizaţia de şomaj, etc. 
       ”Evenimentul a reprezentat un bun prilej prin care angajatorii, firme din judeţul Gorj, au intrat în contact direct cu persoane ce se află în căutarea unui loc de muncă. Rolul Asociaţiei Vasiliada şi al Asociaţiei Patronatelor din Regiunea Oltenia a fost acela de a aduce în acelaşi loc persoane care nu au un loc de muncă şi firme ce doresc să recruteze personal în vederea angajării”, a declarat Sorin Boboc, asistent manager în cadrul proiectului.
       Proiectul “Servicii Integrate pentru Ocupare” este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

                                 (Gabriela Popescu)