19.06.2013 – Întrunirea coordonatorilor redacţiilor „Ziarul Lumina”

Evenimente


 
       Ieri, 18 iunie, la sediul redacţiei cotidianului „Ziarul Lumina” din Capitală a avut loc o întâlnire de lucru între angajaţii ediţiei naţionale şi redactorii şi responsabilii ediţiilor regionale ale ziarului. Cotidianul Patriarhiei Române are patru ediţii regionale: Moldova, Transilvania, Oltenia şi Banat.
       „Aici la Bucureşti ne-am întâlnit şi am discutat aspecte editoriale cât şi o parte din problemele administrative care privesc buna desfăşurare a activităţii şi cooperarea mai intensă dintre redacţia de la Bucureşti şi redacţiile sau subredacţiile din ţară. Această întâlnire este o evaluare, o prospecţiune a căilor de desfăşurare a activităţii şi, în acelaşi timp, o nouă etapă de relansare pentru perioada viitoare, pentru semestrul II al anului curent şi bineînţeles pentru anul viitor”, a declarat pentru Trinitas Tv, părintele consilier Nicolae Dascălu, coordonatorul Centrului de presă Basilica.
       Redacţia „Ziarul Lumina” din Oltenia a fost reprezentată la această întrunire de lucru de către părintele diacon Ioniţă Apostolache, coordonatorul acesteia. Astfel de întâlniri cu reprezentanţii ediţiilor regionale ale Ziarului Lumina au loc cel puţin o dată pe an.

                                                     Gheorghe Cioiu

                                                      (Sursa: Basilica)