04.12.2013 – Concert caritabil de colinde pentru sprijinirea tinerilor cu dizabilități

Evenimente


 
Paula Seling va participa, pentru al șaptelea an consecutiv, la concertul caritabil „ColinDar” organizat de Asociaţia „Vasiliada” în sprijinul tinerilor cu dizabilităţi din Craiova. Evenimentul are loc astăzi, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, şi va fi prezentat de actorul Ovidiu Cuncea. 
Concertul de anul acesta va încheia seria de evenimente desfăşurate de-a lungul întregului an, ce au marcat împlinirea a 12 ani de activitate social-filantropică a Asociaţiei „Vasiliada”, ONG patronat de Arhiepiscopia Craiovei. Evenimentul îl va aduce pe scena Teatrului Naţional din Craiova, alături de îndrăgita solistă Paula Seling, pe cunoscutul interpret de muzică folk Ducu Bertzi. În deschiderea concertului va avea loc un scurt recital de colinde susţinut de Grupul Psaltic „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” al Catedralei Mitropolitane din Craiova. Ca în fiecare an, o parte din colindele interpretate de Paula Seling vor fi transpuse în limbaj mimico-gestual de Corul „Anghelos”, format din elevi cu deficienţe de auz şi vorbire de la Şcoala Specială „Sfântul Vasile” din Craiova.
Fondurile obţinute în urma acestui eveniment vor fi orientate către Programul de sprijin pentru tinerii cu dizabilităţi, implementat de Asociaţia „Vasiliada”. «„ColinDAR” cu Paula Seling este evenimentul care reuneşte într-un frumos gest filantropic sute de craioveni şi artişti consacraţi. Suntem onoraţi că doamna Paula Seling ne susţine  în acest demers, ajungând astfel ca anul acesta să putem organiza cea de-a VII-a ediţie a concertului caritabil în beneficiul tinerilor cu dizabilităţi», a declarat părintele Adrian Stănulică, preşedintele Asociaţiei „Vasiliada”.
 

Diac. Gheorghe Cioiu