21.05.2019 – Târgul Jucăriilor, ediția a V-a, desfășurat în Parohia Oota

Evenimente

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, duminică, 19 mai 2019, a avut loc a V-a ediție a Târgului Jucăriilor, organizat de către Centrul Misionar-Educativ al Parohiei Oota din Craiova. Evenimentul a fost coordonat de către Părintele Consilier Drd. Adrian Trifu, inițiatorul centrului și principalul coordonator al activităților desfășurate la nivelul parohiei.  

Întâlnirea de duminică a debutat cu prezența la Sfânta Liturghie, unde tinerii s-au împărtășit, au fost miruiți și s-au închinat la sfintele icoane, iar apoi au fost invitați să ia parte la un spectacol în prezența părinților, a invitaților de la Teatrul Colibri, de la Centrul Național de educare canină și în prezența pompierilor, cei care au făcut câteva demonstrații spre încântarea celor de față.  

Târgul Jucăriilor este un eveniment caritabil, deja o tradiție pentru orașul Craiova, ce își propune să colecteze jucării curate și funcționale pentru a fi dăruite celor care nu au posibilități să le cumpere, să realizeze o colectă pentru a sprijini elevii cu rezultate deosebite la învățătură și pentru a susține activitățile viitoare ale Centrului Misionar-Educativ al Parohiei Oota.  

 

(Doru Marcu)