Cercul metodic al profesorilor de Religie desfășurat Târgu-Jiu, județul Gorj

Evenimente

În ziua de 4 decembrie 2019, în cadrul  Colegiului Tehnic „Gen. Gheorghe Magheru”, Târgu-Jiu, a avut loc Cercul metodic al Profesorilor de Religie, pentru nivelul liceal. Din partea Inspectoratului Județean Gorj a participat părintele Prof. Neofit Stănciulescu, în calitate de inspector de specialitate pentru disciplina Religie. Responsabilul de cerc a fost domnul Prof. Brînzan Claudiu, în calitate de metodist.

După primirea invitaților, programul s-a deschis prin lecția deschisă la clasa a XII-a B, cu tema „Asceza creștină (post, rugăciune, milostenie)”, susținută de către domnul Prof. Mărgineanu Iulian Augustin.  

În partea doua a întâlnirii, doamna Prof. Ularu Lelia Anamaria a prezentat un referat despre Anul comemorativ al patriarhilor Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu și al traducătorilor de cărți bisericești.  

La final, a avut loc o sesiune liberă de întrebări și de discuții. De asemenea, Pr. Neofit Stănciulescu i-a informat pe profesorii prezenți despre ultimele noutăți și cerințe pentru învățământul preuniversitar.   

(Doru Marcu)