Adunarea Generală a Fundației „Societatea Ortodoxă a Femeilor”, din Craiova

Evenimente

Sâmbătă, 29 februarie 2020, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Oltenei, a avut loc Adunarea Generală a Fundației  „Societatea Ortodoxă a Femeilor” din Craiova. Întâlnirea s-a desfășurat în Sala de conferințe a Centrului social pentru persoane vârstnice „Mitropolit Firmilian”, Craiova.

Evenimentul, la care a participat și ÎPS Dr. Irineu, președinte de onoare al Fundației, a debutat cu un scurt moment artistic în cadrul căruia a interpretat corul facultății de Teologie din Craiova, dirijat de către Pr. Conf. Univ. Dr. Adrian Mazilița și de către Asist. Univ. Dr. Victor Șapcă. De asemenea, tinerii din Asociația Studenților Creștini Ortodocși, filiala Craiova, au cântat un imn dedicat Maicii Domnului.

În partea a doua a întâlnirii, d-na Marcela Agapia Beșteliu a dat citire raportului de activități al fundației pentru anul 2019, iar d-na Adriana Bursuc, președinta Fundației, a făcut o trecere în revistă a activității organizației de la înființare și până în prezent. A luat cuvântul și pr. Gabriel Sorescu, consilier al sectorului de Învățământ al Arhiepiscopiei Craiovei, care a vorbit despre misiunea importantă a femeii creștine în societatea de astăzi. Adunarea Generală a fost completată de raporturile contabile și de prezentarea planurilor de activități pentru viitor.

În partea de final, ÎPS Dr. Irineu a ținut un cuvânt de învățătură celor prezenți și a oferit diplome de onoare femeilor care s-au remarcat în activitatea Fundației „Societatea Ortodoxă a Femeilor”, Craiova.

 

(Doru Marcu)