„Cupa prieteniei”, organizată de tinerii creștini craioveni

Evenimente

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în zilele 5-6 septembrie 2020, ASCOR Craiova a organizat primele două activități dedicate „Cupei prieteniei”, ediția I. Organizatorii au invitat grupurile de tineri din Craiova, dintre care amintim: Grupul Tinerii Maicii Domnului, Grupul de tineri de la Catedrala Mitropolitană și Grupul de tineri de la Parohia Brândușa.

Tinerii şi-au propus o competiție sportivă care să cuprindă trei activităţi: șah, badminton și tenis de masă. Pentru primele două activități, au fost înscriși în competiție un total de 32 de tineri, dintre care 8 la campionatul de șah și 24 la campionatul de badminton. Activitățile s-au desfăşurat la sediul ASCOR Craiova de la Căminul Renașterea şi în Parcul Tineretului din Craiova. Pentru ultima activitate, care va avea loc în ziua de 13 septembrie, 12 tineri s-au înscris la campionatul de tenis de masă.

Ca reprezentant din partea Sectorului de Învățământ, Activități cu Tineretul și de Catehizare a participat Pr. Ștefan Bărbulescu, responsabil pentru activitățile fundațiilor și asociațiilor din Arhiepiscopia Craiovei.

(Diac. Teodor Marcu)