Întâlnire de lucru a reprezentanților pentru învățământul religios din Mitropolia Olteniei

Evenimente

Vineri, 25 septembrie 2020, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în sala de conferințe a Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei a avut loc o întâlnire de lucru a reprezentanților pentru învățământul religios din Mitropolia Olteniei.

Principalele obiective ale întâlnirii au fost prezentarea platformei E-learning a profesorilor de Religie, lansată în ziua de 22 septembrie, și stabilirea unor direcții de colaborare în activitățile legate de învățământul religios la nivelul celor cinci județe componente Mitropoliei Olteniei.

La întâlnirea prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Irineu, au participat: Prof. Carmen Oprea, în calitate de coordonator al proiectului, domnul Florin Oprea, specialist IT, Pr. Consilier Dr. Gabriel Sorescu, Diac. Inspector Adrian Lupu, Diac. Inspector Doru Marcu și Pr. Inspector Ștefan Bărbulescu, reprezentând Sectorul de Învățământ, Activități cu Tineretul și de Catehizare al Arhiepiscopiei Craiovei, Prof. Inspector Dr. Iuliana Gheorghe (ISJ Dolj) și Pr. Prof. Inspector Neofit Stănciulescu (ISJ Gorj), Pr. Inspector Constantin Olariu (Arhiepiscopia Râmnicului) și Prof. Inspector Laura Marinela Lăcraru (ISJ Vâlcea), Consilier Mihai Corcodel (Episcopia Severinului și Strehaiei) și Prof. Inspector Daniela Săftoiu (ISJ Mehedinți), Pr. Consilier Dan Camen (Episcopia Slatinei și Romanaților) și Prof. Inspector Luciana Slujitoru (ISJ Olt).

La final, ÎPS Dr. Irineu i-a binecuvântat pe cei prezenți, mulțumind tuturor pentru colaborare și pentru implicare: „Nădăjduim să ne mai întâlnim pentru astfel de discuții constructive și colaborarea noastră să fie una plină de roade”.

(Diac. Teodor Marcu)