Proiectul catehetic „Tinerii români de aici și de oriunde – o familie unită, prin cultură și prin credință”, în Parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” Braniște II Ișalnița

Evenimente

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, Parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” Braniște II Ișalnița, din cadrul Protoieriei Craiova Nord a desfășurat, de curând, o altă activitate social-filantropică desfășurată în cadrul Concursului Național Catehetic  „Biserica – familia românilor de pretutindeni”.

Acțiunea a fost inițiată de Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Bristol, Anglia, cu sprijinul preotului paroh Ioan Claudiu Moldovan și a fost îndreptată către frații români din Parohia Braniște II Ișalnița. Reamintim că  Proiectul  „Tinerii români de aici și de oriunde – o familie unită prin cultură și prin credință”, inițiat și coordonat de preotul paroh Romulus Lucian Dodenciu de la Parohia Braniște II Ișalnița, are ca parteneri Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Petrova, județul Maramureș și Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Bristol, Anglia. În această acțiune s-a implicat în mod direct și Consulatul General Onorific al României în SV Angliei prin domnul consul Dr. Răzvan U. Constantinescu.

(Pr. Prof. Dodenciu Lucian)