Sesiune de interviu pentru învăţământul religios din Arhiepiscopia Craiovei

Evenimente

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, Sectorul de Învăţământ, Activităţi cu Tineretul şi Catehizare a organizat joi, 13 mai, la Centrul „Mitropolit Firmilian”, sesiunea de interviu pentru obţinerea avizului de cult a candidaţilor la examenul de titularizare în învăţământul preuniversitar, pentru disciplina Religie, cultul ortodox. În urma interviului, au primit Înalta Binecuvântare 41 de candidaţi din judeţele Dolj şi Gorj, dintre care 26 de candidaţi pentru judeţul Dolj şi 15 candidaţi pentru judeţul Gorj. Comisia de evaluare a fost formată din  Pr. Dr. Gabriel Sorescu, Consilier Eparhial,  Diac. Prof. Adrian Lupu, Inspector la Biroul Învăţământ, Prof. Dr. Iuliana Gheorghe, Inspector la disciplina Religie în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj  şi Pr. Prof. Neofit Stănciulescu, Inspector la disciplina Religie în cadrul ISJ Gorj. „În cadrul activităţii de mişcare de personal care se derulează pentru anul şcolar 2021 – 2022 în cadrul Inspectoratului Şcolar, joi a avut loc interviul cu candidaţii ce urmează să susţină acest examen de titularizare. În concordanţă cu prevederi legale, în speţă Legea Educaţiei şi Ordinul Comun, Patriarhie şi Ministerul Educaţiei privind predarea disciplinei Religie în învăţământul preuniversitar, candidaţii pentru oricare etapă de mişcare de personal trebuie să obţină avizul cultului, în speţă Înalta Binecuvântare a ierarhului sub patronajul căruia se află. În acest context, pentru titularizare, candidaţii au trebuit să depună un dosar, conform graficului întocmit şi afişat pe site-ul Arhiepiscopiei Craiovei”, a precizat Prof. Dr. Iuliana Gheorghe, Inspector pentru disciplina Religie în cadrul ISJ Dolj.

Candidaţii declaraţi admişi vor depune dosarele la ISJ Dolj şi ISJ Gorj pentru etapa de Titularizare, pentru anul școlar 2021-2022, în conformitate cu Metodologia mișcării de personal în vigoare.

„Sunt profesori care activează deja sau care sunt debutanţi, şi pentru toţi ne dorim note frumoase. I-am văzut pe candidaţii la acest examen încrezători, le dorim mult succes în continuare, la examenul de titularizare!”, a subliniat Pr. Prof. Neofit Stănciulescu, Inspector la disciplina Religie în cadrul ISJ Gorj.

Avizele de cult se pot ridica de la Sectorul de Învăţământ, Activităţi cu Tineretul şi de Catehizare al Arhiepiscopiei Craiovei, în vederea finalizării dosarului personal pentru examenul naţional de titularizare programat pentru data de 21 iulie.

Rezultate sesiunea de interviu:

Judeţul DOLJ

1. ANGHEL Nicoleta Admis
2. BĂLAN Valentina Daniela Admis
3. BICUŢI Ionuţ Gabriel Admis
4. BOATĂ Geanina Admis
5. BUZDUCEANU Gabriela Admis
6. CĂLIN Florentina Anca Admis
7. CÎRSTEA Ovidiu Sorin Admis
8. CONSTANTINESCU Ionuţ Aurelian Admis
9. DĂOGARU Mihăiţă Samir Admis
10. DINU Simona Admis
11. FIRA Petre Oana Maria Admis
12. FIŞCUCI Florin Admis
13. MARINAŞ Cristian Gabriel Admis
14. NANU Dan Admis
15. NICOLA Ionuţ Emanuel Admis
16. NICOLAE Carla Admis
17. PAPA Ion Admis
18. POPA Ileana Admis
19. POPESCU Ionuţ Cătălin Admis
20. PREDOI Iuliana Alina Admis
21. RĂDULESCU Petru Mihail Admis
22. ROMAN Gheorghe Cornel Admis
23. ŞIŞU Vlad Daniel Admis
24. ŞTEFAN Ramona Laura Admis
25. ŢENEA Daniel Cosmin Admis
26. VANCIU Alexandru Gheorghe Admis

Judeţul GORJ

1. BĂLĂ Elena Daniela Admis
2. BĂRĂGAN Marin Laurenţiu Admis
3. CALMUC Oana Olimpia Admis
4. CURELEA Floarea Daniela Admis
5. DĂNĂŞEL Iulian Admis
6. DÎRNU Nicolae Admis
7. DRĂGUŢ Alexandru Vasile Admis
8. FLONDOR Ana Admis
9. IORDACHE Vasilică Florin Admis
10. MANDA Ionuţ Admis
11. MĂLĂIANU Ion Admis
12. MODORAN Onoriu Mihai Admis
13. POPESCU Petru Laurenţiu Admis
14. RĂDULESCU Toma Gheorghe Admis
15. ŞURLIN Nicolae Cristian Admis