Activitate extracurriculară în cadrul Liceului Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu

Evenimente

Liceul Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu, în parteneriat cu filiala din judeţul Gorj a Societăţii Crucea Roşie, a desfăşurat în această perioadă o activitate extracurriculară pentru elevii claselor primare. Activitatea a fost desfăşurată cu sprijinul profesorilor pentru învăţământ primar: Oproiu Adina, Dobroiu Laura, Andrei Violeta, Novăceanu Mihaela şi Mihăilescu Ana, care au implicat aproape 100 de elevi în activitatea intitulată „Igiena orală”. În cadrul activităţii, copiii au învăţat despre importanţa păstrării igienei orale şi despre periajul efectuat corect. La finalul activităţii, elevii au primit daruri specifice, constând în produse de igienă orală, materiale informative pe această temă, precum şi diplome.

Directorul Liceului Teologic din Târgu Jiu a subliniat importanţa desfăşurării de activităţi extracurriculare pentru elevi, pe teme variate, cât şi a parteneriatelor dintre instituţii.

“Liceul Teologic desfășoară parteneriate active cu mai multe instituții locale, regionale și naționale. Unul din aceste parteneriate este cu Crucea Roșie România, filiala Târgu-Jiu, reprezentată de domnul director Grigore Richter. Parteneriatul nostru presupune o serie de activități programate pe toată durata anului școlar, activitatea recent încheiată fiind prima dintre acestea. Avem în vedere, ca proiecte de viitor, instruirea cadrelor didactice și a elevilor în măsuri de prim ajutor și alte manevre medicale esenţiale. Mulțumim domnului director Grigore Richter pentru amabilitatea cu care răspunde mereu pozitiv cererilor nostre! Mulțumim și de asemenea felicitam cadrele didactice și elevii pentru maturitatea cu care abordează aceste subiecte și le implementează în viata lor!”, a precizat Pr. Prof. Ştefan Cristi Vătafu, Directorul Liceului Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu.

Gabriela Firu