Serbare de Crăciun, alături de copiii Grădiniţei „Sfânta Tatiana”

Evenimente

Copilaşii din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana” au participat luni, 20 decembrie, la tradiţionala serbare de Crăciun, desfăşurată sub coordonarea cadrelor didactice. Cu acest prilej, copiii au prezentat un program special, constând în interpretarea de cântece specifice sărbătorilor de iarnă şi recitarea mai multor poezii. Totodată, copilaşii au ascultat şi colinde interpretate de un grup de colindători, iar la final l-au primit pe Moş Crăciun, care le-a oferit daruri.

 „Copiii au primit cu emoţie vizita celui mai îndrăgit oaspete, Moş Crăciun, care a ajuns într-un decor de poveste, în sunetul colindelor străvechi. Întâmpinăm Sfânta Sărbătoare a Naşterii Domnului cu prezentarea acestui frumos recital, pregătit de copilaşii noştri talentaţi. A fost prilej de bucurie micuţii noştri, cât şi pentru pentru noi, cadrele didactice, şi le dorim totodată copiilor şi familiilor acestora sărbători cu pace şi Crăciun fericit!”, a transmis prof. înv. primar Alina Teodorina Ghira, directorul Grădiniţei „Sfânta Tatiana”.

Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana” din Craiova a fost înfiinţată în anul 2019 de către Fundaţia „Cuvântul care Zideşte”, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei.

Gabriela Firu