Premierea elevilor din cadrul Festivalului – concurs „Glas de înger”

Evenimente

Festivalul-concurs interjudeţean „Glas de înger” al Fundaţiei „Cuvântul care Zideşte” şi-a desemnat elevii câştigători. Ediţia din acest an a fost organizată de Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” din Craiova. Festivalul-concurs s-a desfăşurat pe patru secţiuni: Desen, Pictură, Tradiţii şi Colinde, fiind înscrişi elevi şi grupuri de elevi din 19 şcoli participante din mai multe judeţe. În urma etapei de evaluare au obţinut premii 41 de elevi la secţiunea Desen, 39 la secţiunea Pictură, 3 grupuri la secţiunea Tradiţii şi 39 de elevi şi grupuri şcolare la secţiunea Colinde.

„Felicitări tururor participanţilor şi tuturor colegilor care în aceste condiţii de pandemie au transmis cu emoţie şi credinţă vestea Naşterii Mântuitorului. Din eforturile depuse se desprinde mesajul că împreună suntem mai puternici şi că Dumnezeu ne iubeşte şi ne ocroteşte”, a subliniat doamna Liliana Constantin, profesor la disciplina Religie în cadrul Şcolii Gimnaziale „Mircea Eliade” din Craiova.

Festivalul – concurs „Glas de înger”  are printre obiective cultivarea respectului tinerilor pentru valorile culturale tradiţionale autentice, educarea copiilor şi tinerilor în păstrarea şi promovarea acestor valori, promovarea specificului regional, descoperirea şi promovarea tinerelor talente, creşterea gradului de implicare a tinerilor în activităţi culturale.

Gabriela Firu