Mobilitate internațională Erasmus+ în Spania, în cadrul Liceului Teologic din Târgu Jiu

Evenimente

În perioada 14-18 martie 2022, în localitatea Begur, Spania, are loc a cincea mobilitate internațională în cadrul proiectului Erasmus+, intitulat „Eat healthy. Act responsibly”, la care participă elevi și profesori din Lituania, Macedonia de Nord, Polonia, România, Spania și Turcia.

Cu acest prilej, elevii Anoaica George-Eduard, Puiu Gheorghe-Ionuț-Alexandru, Militaru Eusebiu-Vasile, Guran Claudiu-Gabriel, Vasiloiu Patricia-Cosmina şi Ciolacu Aida-Ștefania, îndrumați şi însoțiți de domnul director adjunct Raica Cristinel-Manole şi doamna profesor Dubaciu Ioana-Maria, se bucură de această experiență inedită, îmbogățindu-și astfel cunoștințele de limba engleză și despre alimentația sănătoasă.

Proiectul își propune încurajarea cadrelor didactice de a integra subiecte de nutriție sănătoasă în lecțiile lor de științe naturale, tehnologii, limbă și artă; îmbunătățirea și dezvoltarea abilităților de limbă engleză legate de sănătate, îngrijire, nutrienți, etc. De asemenea, proiectul urmăreşte îmbunătățirea strategiilor de comunicare în limba engleză.

Gabriela Firu