Noul sediu al Fundaţiei „Societatea Ortodoxă  a Femeilor” din Craiova a fost sfinţit

Evenimente

Fundaţia „Societatea Ortodoxă a Femeilor” din Craiova are un nou sediu, situat lângă Paraclisul Mitropolitan „Madona Dudu” din Craiova.  În ziua Duminicii Femeilor Mironosite a avut loc slujba de sfinţire a noului sediu, la eveniment participând Arhid. Prof. Adrian Lupu, Consilier al Sectorului Învăţământ, Activităţi cu tineretul şi Catehizare din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei. Slujba de sfinţire a fost săvârşită de Părintele Ştefan Bărbulescu, Inspector în cadrul Sectorului Învăţământ, Activităţi cu tineretul şi Catehizare al Arhiepiscopiei Craiovei, Părintele Eugen Băcioiu şi Părintele Mihail Scorbură, de la Paraclisul Mitropolitan „Madona Dudu”.

„Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, şi cu întreg sprijinul Mitropoliei Olteniei, Fundaţia beneficiază de un nou sediu, în care poate să îşi desfăşoare activitatea în condiţii optime şi să-şi continue proiectele aflate în derulare pentru oamenii care au nevoie de ajutor şi a căror unică speranţă, atunci când sunt copleşiţi de griji şi de probleme, este credinţa în Dumnezeu. Nu putea fi o locaţie mai potrivită a sediului nostru decât lângă Biserică şi lângă Maica Domnului. Le aşteptăm cu drag alături de noi pe toate doamnele care doresc să activeze în organizaţia noastră!”, a subliniat doamna Adriana Bursuc, preşedinta Fundaţiei „Societatea Ortodoxă a Femeilor” din Craiova

Fundaţia „Societatea Ortodoxă a Femeilor” din Craiova funcţionează sub patronajul Mitropoliei Olteniei şi vine în sprijinul semenilor prin campanii umanitare. În ultimii ani, sub coordonarea doamnei Adriana Bursuc, Fundaţia a continuat iniţierea de acţiuni filantropice care au vizat familiile dezavantajate social, familiile numeroase şi în special copiii, persoane cu dizabilităţi şi bătrâni. În perioada pandemiei de coronavirus, Fundaţia „Societatea Ortodoxă a Femeilor” din Craiova a oferit un ajutor însemnat mai multor unităţi medicale din judeţul Dolj, prin donaţii cu măşti, dezinfectante şi alte materiale necesare în cadrul activităţii medicale.

Gabriela Firu