Noi alegeri în cadrul ASCOR Târgu Jiu

Evenimente

În această perioadă, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, membrii Asociației Studenților Creștin – Ortodocși Români (ASCOR), filiala Târgu Jiu, au organizat alegeri pentru desemnarea unui nou comitet de conducere.

Astfel, Popescu Georgiana a fost desemnată președinte ASCOR Târgu Jiu, aceasta fiind la al doilea mandat. Tânărul Sbera Virgil va continua în calitate de vicepreședinte, alături de Tănescu Andrei Cristian. Alexandra Pârvulescu va ocupa funcția de secretar, iar Nanu Ionel Traian se va implica în continuare în activitățile ASCOR Târgu Jiu în calitate de consilier interne-externe.

La alegerile desfășurate, Pr. Inspector Ștefan Bărbulescu, din cadrul Sectorului de Învăţământ, Activităţi cu tineretul şi Catehizare al Arhiepiscopiei Craiovei, i-a felicitat pe tineri pentru activitățile desfășurate de-a lungul timpului şi pentru noua conducere. În continuare, Părintele Inspector a accentuat importanța colabărării, la nivel local, cu celelalte ONG-uri și asociații studențești care desfășoară activități în folosul comunității. De asemenea, Pr. Gomoi Gheorghe Constantin, duhovnic al ASCOR Târgu Jiu, a oferit sfaturi pentru noua conducere și binecuvântări pentru tinerii membri.

Conducerea ASCOR Târgu Jiu mulțumește drei. Valentina Motoi pentru activitatea sa din ultimii doi ani ca vicepreședinte, precum și domnului Ștefănescu Bogdan în activitatea desfășurată că secretar ASCOR Târgu Jiu.

„Pentru anul  acesta, ne propunem să continuăm acțiunile derulate anul trecut, vom iniția totodată o serie de noi alte proiecte ce vor avea caracter cultural, caritabil, misionar – duhovnicesc. Printre activitățile desfășurate anul trecut, ASCOR Târgu Jiu a desfășurat proiectul educațional «Împreună pentru școală», voluntariat la centrele de plasament din cartierele Vărsături, Vădeni și Centrul Maternal din Târgu Jiu, atelierul de confecționat mărțișoare în scop caritabil, Proiectul «Marșul pentru viață» și «1 Iunie – Ziua copilului născut și nenăscut», Campania de donare de sânge, slujbe de pomenire în memoria marelui sculptor Constantin Brâncuși și poetului Mihai Eminescu”, a subliniat Georgiana Popescu, președinte ASCOR Târgu Jiu.

Gabriela Firu