Festivitate de deschidere a noului an școlar, la Gradinița cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana”

Evenimente

Grădinița cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana”, care funcționează cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, și-a deschis porțile săptămâna aceasta, întâmpinând un nou an școlar cu bucurie și emoție. Momentul a fost marcat de festivitatea la care au fost prezenți preșcolarii, alături de părinți și cadrele didactice.

Acest eveniment a fost încununat cu slujba de Tedeum săvârșită de Pr. Insp. Badea Mihai, delegat din partea Arhiepiscopiei Craiovei, la festivitatea de deschidere participând Arhid. Prof. Adrian Lupu, Consilier al Sectorului Învăţământ al Mitropoliei Olteniei și doamna Stamatoiu Cristina, Președinte al Fundației „Cuvântul care Zidește” – membru fondator.

„La început de drum, întâmpinăm cu nerăbdare și emoție un an școlar nou, cu multe provocări și noi ocazii de a ne face amintiri frumoase împreună. Cu acest prilej, le mulțumesc părinților pentru prezența în momentele unice pentru cei mici și îmi exprim încrederea unui parcurs roditor, prin prisma calității actului didactic, împletit cu disponibilitatea de dăruire a cadrelor, alături de credința și de efortul cu care se pregătesc zilnic pentru micii învățăcei aflați înaintea lor. Fie ca împreună, cadre didactice, copilași, părinți, să ne unim eforturile în folosul celor ce sunt pe drumul cunoașterii și al descoperirii. În încheiere, vă doresc un an școlar minunat, încununat cu reușite și multă răbdare, iar Bunul Dumnezeu să ne ajute să prindem rădăcini trainice și să ne bucurăm de roadele muncii în familia grădiniței noastre”, a transmis doamna Elena Ghiță, directoarea Grădiniței cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana”.

Gabriela Firu