Activitate metodică desfășurată la Târgu-Jiu

Evenimente

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în ziua de 2 noiembrie 2022, s-au organizat activități educative în cadrul Centrului Metodic Târgu-Jiu, nivel liceu. Întâlnirea a fost coordonată de către Pr. Inspector Neofit Stănciulescu și de către membrii centrului. În prezența doamnei Prof. Marcela Mrejeru, Inspector General al IȘJ Gorj, precum și a doamnelor directoare ale Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, domnul Prof. Nicolae Panduru a susținut lecția „Legea morală a Vechiului, la nivelul clasei a X-a. De asemenea, doamna Prof. Simona Elena Băloi a prezentat referatul „Rugăciunea în viața Bisericii și a Creștinismului”, în contextul anului omagial organizat de către Patriarhia Română.

În a doua parte a întâlnirii, profesorii de religie prezenți au dezbătut alături de Pr. Inspector Stănciulescu diverse subiecte de lucru, dintre care amintim calendarul viitoarelor întâlniri, dar și al inspecțiilor metodice din cadrul acestui modul.

La final, Grupul muzical „Izvorașul”, din Episcopia Severinului și Strehaiei, au oferit un recital de cântece patriotice și religioase.