Consiliul Național al Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români, găzduit de Arhiepiscopia Craiovei

Evenimente

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în perioada 4-6 noiembrie 2022, se desfășoară întâlnirea Consiliului Național al Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români. Din încredințarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, membrii filialelor ASCOR sunt găzduiți în incinta Mănăstirii Lainici, din județul Gorj, unde au loc sesiunile de lucru.

Prima zi de lucru s-a desfășurat în prezența domnului Mihai Paraschiv, Inspector Patriarhal, și a Pr. Adrian Lupu, Consilier Eparhial pentru Sectorul Învățământ și Activități cu tineretul, din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei. Delegat al Părintelui Mitropolit Irineu, Pr. Lupu a transmis mesajul de binecuvântare și de felicitare pentru tinerii ascoriști: „În această locație de o frumusețe deosebită, plină de încărcătură duhovnicească, reprezentanții filialelor ASCOR vor prezenta raportul activităților din ultimul an. De asemenea, în cadrul întâlnirilor, tinerii ascoriști vor dezbate și analiza posibilitatea implicării în noi proiecte filantropice, educative și de voluntariat”.

Obiectivul întâlnirii este acela de a analiza activitățile filialelor ASCOR și de a propune noi activități regionale și naționale. În calitate de asociație gazdă, ASCOR Craiova s-a implicat și în organizarea unor momente culturale și turistice pentru tinerii participanți la acest Consiliu Național.

Consiliul Național al Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români