Cercul Profesorilor de Religie din centrul metodic Târgu-Jiu, nivelul gimnazial

Evenimente

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în data de 09.11.2022, a avut loc Cercul profesorilor de religie din centrul metodic Târgu-Jiu, nivelul gimnazial. Gazdă a evenimentului a fost Școala Gimnazială  „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Întâlnirea a fost coordonată de către Pr. Inspector Neofit Stănciulescu și de către membrii centrului.

Prima parte a activității s-a desfășurat in intervalul 09.00-09.45, în sala de clasa unde elevii școlii au prezentat un Moment artistic/recital: „Îngerii și rugăciunea” – coordonați de către Prof. Ularu Lelia și Preot Prof. Popescu Ion. Referatul didactic cu titlul „Rolul şi importanta rugăciunii în viața tânărului creștin”, a fost prezentat, în cea de-a doua parte a activităților metodice, de către Prof. Dinulescu Bianca Violeta.

De asemenea, cadrele didactice prezente au dezbătut împreună cu Pr. Prof. Neofit Stănciulescu – inspector de specialitate în cadrul ISJ Gorj, diferite subiecte de lucru, specifice disciplinei Religie.