Expoziție caritabilă de fotografie, organizată de Asociația Vasiliada

Anunțuri Evenimente

Asociația Vasiliada, în parteneriat cu Muzeul de Artă Craiova, organizează joi, 15 decembrie 2022, începând cu ora 18.00, Vernisajul Expoziției Caritabile de Fotografie Pictorială, semnată de fotograful Bogdan Negoiță.

Evenimentul va avea loc la Centrul „Constantin Brâncuși” de la Muzeul de Artă Craiova, situat în str. Calea Unirii, Nr.15.

În cadrul evenimentului caritabil, participanții vor avea posibilitatea să achiziționeze una dintre lucrările realizate de fotograful Bogdan Negoiță, care a dorit să le ofere în scop caritabil.

Curatorul expoziției va fi dl. Emilian Popescu, Sculptor / Dr. în Arte Vizuale.

Participanții la eveniment se vor bucura de două momente artistice deosebite, susținute de duo Corina Stănescu – pian și Octavian Gorun – vioară, din cadrul Filarmonicii „Oltenia” Craiova, și de Corul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova.

Achiziționarea unei lucrări va asigura, pentru un an școlar, bursa pentru un elev din mediul rural, care are rezultate bune la învățătură, dar provine dintr-o familie cu o situație materială precară.

Asociația Vasiliada sprijină anual cu burse lunare peste 100 de copii, prin intermediul Proiectului „Gesturile mici fac oamenii mari”.

Împreună facem mai mult bine!

 

Gabriela Firu