Program artistic în cinstea celor 164 de ani de la Mica Unire, organizat de Grădinița cu Program Prelungit “Sfânta Tatiana” din Craiova

Evenimente

Luni 23 ianuarie 2023, preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit “Sfânta Tatiana” din Craiova au prezentat un program artistic în cinstea celor 164 de ani de la Mica Unire, prin alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al ambelor principate – la 5 ianuarie 1859 în Moldova și la 24 ianuarie 1859 în Țara Românească.
Din public, părinții au asistat emoționați cum micuții au recitat poezii patriotice și au cântat dragostea față de țară, amintind de ce și astăzi ne bucurăm să ne numim români. Zâmbetele și râsetele celor mici și celor mari în egală măsură au inundat grădinița în această zi de mare sărbătoare. Invitații au fost primiți cu pâine și sare, iar la finalul spectacolului toți cei prezenți, copii, părinți și cadre didactice, s-au prins în hora unirii.
Recunoștința noastră se îndreaptă și către doamnele educatoare, cele care au organizat și încurajat copiii în pregătirea lor și al căror efort se află în spatele unei serbări demne de laudă. Grădinița este acreditată de Ministerul educație si se află sub patronajul Mitropoliei Olteniei.