Întâlnire de lucru cu preoții misionari, din Arhiepiscopia Craiovei

Evenimente

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în ziua de 16 martie 2023, la sediul Facultății de Teologie din Craiova, a avut loc o întâlnire de lucru cu preoții misionari din Arhiepiscopia Craiovei. Evenimentul a fost moderat de către Pr. Consilier Adrian Stănulică.

În cadrul întâlnirii, preoții misionari, angajaţi ai instituţiilor bugetare, au prezentat activitatea pastoral – misionară şi socială din anul 2022 şi proiectele pentru anul 2023. Întâlnirea a creat cadrul de prezentare și analiză a activităților desfășurate de preoţii misionari. De asemenea, s-a asigurat contextul unui dialog liber cu privire la dificultăţile pe care preoţii misionari le întâmpină în activitatea de zi cu zi. În acelaşi timp, au fost evidenţiate proiectele și reuşitele de care se bucură preoții în activitatea lor misionară.

Întâlnirea a fost prezidată de Părintele Mitropolit Irineu, care a adresat participanților un cuvânt pastoral-misionar, încredințându-i de tot sprijinul Arhiepiscopiei Craiovei.