Cuvânt de binecuvântare al Înaltpreasfințitului Părinte Irineu la redeschiderea Studioului LOGOS al Arhiepiscopiei Craiovei

Evenimente Interviuri si reportaje

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, începând cu luna mai a acestui an a avut loc redeschiderea Studioului Radio LOGOS al Arhiepiscopiei Craiovei.

În calitate de invitat special al primului interviu, Părintele Mitropolit Irineu a încurajat activitatea Pr. consilier Marius Reșceanu, coordonatorul Studioului, totodată oferind tot sprijinul necesar pentru vitalizarea acestui post de radio: „Este o bucurie pentru mine a relua acest șir al programelor noastre de la Craiova prin intermediul acestui post de radio LOGOS, studioul de la Craiova. Suntem în cadrul marelui post de radio TRINITAS și ne bucurăm că Preafericitul Părinte Patriarh Daniel ne păstorește și ne dă binecuvântare ca să ne auzim în toată țara. A fost o pauză în care noi ne-am pus la punct cu aparatura tehnică, cu personalul și acum suntem încredințați că prin mila și ajutorul lui Dumnezeu vom continua să emitem de aici de la Craiova pentru a pune în evidență cultura, viața religioasă, viața mănăstirească, viața parohială, pentru toți ascultătorii din Mitropolia Olteniei și din toată țara. Noi ne încredințăm bunului Dumnezeu și sfinților din Oltenia care în mod sigur ne protejează și se roagă pentru noi ca să avem o lungă dăinuire în această misiune a Bisericii. Întotdeauna radioul a fost bine-venit în fiecare casă, în fiecare suflet, în fiecare credincios, în fiecare biserică și de aceea considerăm că este necesar ca studioul LOGOS să aibă această posibilitate să transmită tuturor credincioșilor și tuturor celor care ascultă aceste frumoase emisiuni pe care le veți face. Rugăm pe bunul Dumnezeu să vă ajute, să vă dea binecuvântare, să vă dea putere și să aduceți actualitatea permanent în casele tuturor credincioșilor. Ne rugăm în continuare ca să sporească ideile, să sporească inițiativele și frumoasele programe și proiecte pe care noi le-am discutat. În continuare veți avea de realizat acest lucru. Doamne ajută și Maica Domnului și sfinții din Oltenia să vă ajute!”.

 Studioul LOGOS va realiza și difuza la nivel național următoarele programe:

  • Emisiunea „Teologie și Viață”: va cuprinde interviuri cu clerici, profesori și oameni de cultură și își propune să reliefeze viața bisericească din Arhiepiscopia Craiovei;
  • Reportaj: va cuprinde săptămânal un reportaj despre activitățile sociale, educaționale și culturale;
  • Știrile din Arhiepiscopia Craiovei.

Lucrarea programelor difuzate de Studioul LOGOS are în vedere mediatizarea activităților religioase, culturale și sociale care se desfășoară în Arhiepiscopia Craiovei.