„Ziua Copilului”, sărbătorită la Grădinița cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana”

Evenimente

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, Ziua Copiilor a fost sărbătorită cu multă voie bună de preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana”. Cei mici au petrecut o zi de neuitat alături de întreg personalul unității, cu invitați de seamă din partea Mitropoliei Olteniei, într-un mediu special amenajat.

Șirul surprizelor a început cu premierea prichindeilor de către Dra Director Prof. Elena Loredana Ghiță, cu diplome, cărți și surprize dulci pregătite cu multă dragoste, prilej de bucurie și emoție din ambele părți și a continuat cu desene cu creta, baloane de săpun, muzică și veselie. Apoi au fost împărțite daruri și jucării din partea reprezentanților Fundației „Cuvântul care Zidește”, de Dna Președinte Cristina Stamatoiu și Dna Camelia Iovescu.

„Cu prilejul acestei zile minunate, 1 iunie, perioadă cu o însemnătate deosebită pentru preșcolarii instituției noastre, dorim să răsplătim micile vlăstare, să le oferim o amintire de neuitat în familia grădiniței noastre. Astăzi este despre și pentru ei, copiii de pretutindeni, alături de care reușim zi de zi, și noi, să fim iar copii. Mulțumim Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit pentru sprijinul acordat grădiniței noastre și Fundației „Cuvântul care Zidește” pentru darurile oferite, colaborarea și prezența alături de noi în aceste momente minunate, de uniune și bucurie. Mulți ani fericiți dragi copilași, mulți ani fericiți tuturor celor care păstrează vie amintirea copilăriei!”, a spus Dra Elena Loredana Ghiță, Director al Grădiniței „Sfânta Tatiana”.

„Mulțumim prichindeilor pentru entuziasmul, emoția și strădania de care dau dovadă întotdeauna, precum și doamnelor educatoare pentru implicarea, efortul și dragul organizării unei festivități demne de laudă. Dragi copii, să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină, să fiți mereu cu zâmbetul pe buze, să creșteți frumos aducând doar bucurii părinților voștri. La mulți ani fericiți dragi preșcolari!” a spus Dna Cristina Stamatoiu, Președinte al Fundației „Cuvântul care Zidește”.

La final, alături de preșcolari, au retrăit emoțiile „copilăriei de atunci” și întreg personalul grădiniței.

(Prof. Elena Loredana Ghiță)