Dublă Premiere A Olimpicilor Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul” Craiova La Sfârșit De An Școlar

Evenimente Proiecte

În data de 1 iunie 2023, elevii olimpici ai Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul” Craiova și profesorii lor coordonatori au fost premiați de către Primăria Craiova și Consiliul Local al Municipiului Craiova în cadrul ședinței extraordinare, festive, ocazionate de zilele Craiovei 2023.

Evenimentul a fost găzduit de Teatrul Național ”Marin Sorescu” Craiova, elevii olimpici, Mihăiță Popa și Stelian Dragomir fiind premiați cu diplomă de onoare pentru rezultatele excepționale la învățătură obținute în anul școlar 2022-2023, iar elevii olimpici, Dragoș Popescu și Teodor Lăzărică  fiind premiați cu diplomă de onoare pentru rezultatele excepționale la învățătură obținute în anul școlar 2021-2022. De asemenea, profesorii lor îndrumători: Arhidiac. prof. dr. Angel-Cristian Stăiculescu și prof. dr. Maria-Cristina Trușcă au primit diplomă de onoare pentru dăruirea și rezultatele remarcabile obținute în activitatea de formare și educare a tinerilor.

În data de 10 iunie 2023, a avut loc la Teatrul Național ”Marin Sorescu” Craiova premierea elevilor cu rezultate deosebite obținute la olimpiadele naționale în anul școlar 2022-2023, evenimentul fiind organizat ,într-un cadru festiv, de către QFORT Craiova și Casa Noastră S.R.L. Astfel, olimpicii Mihăiță Popa și Stelian Dragomir și profesorii lor îndrumători, Arhidiac. prof. dr. Angel-Cristian Stăiculescu și prof. dr. Maria-Cristina Trușcă, au primit o bursă în cadrul programului ”Bursele Olympia” ca recunoaștere a rezultatelor de excepție obținute în acest an școlar.