COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicate de presa Evenimente

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, se va desfășura inaugurarea Centrului Social de Zi pentru Persoane Vârstnice „Sfinții Doctori fără de Arginți Cosma și Damian”.
Evenimentul va avea loc miercuri, 26 iulie a.c., începând cu ora 11.00, la Sediul Centrului Social situat pe Str. Câmpia Islaz, nr.54, Craiova, județul Dolj.
Cu acest prilej, slujba de sfințire a Centrului va fi săvârșită de un sobor de preoți alături de Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei. La eveniment vor lua parte reprezentanți ai autorităților locale, parteneri sociali și mass-media.
Centrul de Zi „Sfinții Doctori fără de Arginți Cosma și Damian” este destinat persoanelor vârstnice din Craiova. În cadrul așezământului social vor fi oferite în mod gratuit servicii de consiliere socială, consiliere spirituală, activități educative, de socializare și petrecere a timpului liber, terapie ocupațională, sprijin material și alte activități specifice, desfășurate sub îndrumarea specialiștilor centrului.

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Craiovei