Hrană caldă pentru 30 de beneficiari ai Asociației Vasiliada, cu sprijinul Asociației „Îngerul Meu”

Evenimente Proiecte

Programul „Masa Bucuriei”, prin care sunt sprijinite cu hrană caldă persoanele dezavantajate social din județul Dolj, beneficiari ai Asociației Vasiliada, se extinde. Începând cu această lună, 30 de persoane aflate în dificultate primesc o dată pe săptămână hrană caldă, cu sprijinul Asociației „Îngerul Meu” și al firmei de catering Foodbox. Inițiatorul acțiunii, dl. Claudiu Vava, președinte al Asociației și directorul firmei de catering, a lansat cu acest prilej un apel la solidaritate în vederea susținerii acestui demers social.

„Am dorit să sprijinim oamenii aflați în nevoie și astfel am luat inițiativa să le oferim, în fiecare marți, 30 de meniuri de hrană caldă. Dorim ca si ceilalți antreprenori să se alăture proiectului caritabil, pentru că acești oameni trebuie să mănânce zilnic, nu doar o dată pe săptămână. Este nevoie în orice moment de fapte bune, astfel că lansez acest apel și către alte firme de catering care au această posibilitate, să încercăm să le oferim în fiecare zi o masă caldă celor aflați în nevoie. Ne-am propus să facem o tradiție din a oferi beneficiarilor Asociației Vasiliada, în fiecare an de Paști și de Crăciun, 1000 de platouri cu hrană și 1000 de platouri cu prăjituri”, a declarat dl. Claudiu Vava, directorul firmei de catering și președintele Asociației „Îngerul Meu”.

Asociația „Îngerul Meu” și firma Foodbox s-a alăturat demersului social al Asociației Vasiliada și în perioada sărbătorilor pascale din acest an, când au fost sprijinite cu platouri cu hrană caldă 800 de persoane aflate în dificultate, din județul Dolj.

(Gabriela Firu)