Grădinița cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana” și-a deschis porțile întâmpinând un nou an școlar cu bucurie și emoție

Evenimente
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, luni, 11 septembrie 2023, Grădinița cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana” și-a deschis porțile întâmpinând un nou an școlar cu bucurie și emoție.
Un nou capitol s-a deschis cu surprize și voie bună, unde preșcolarii au pășit alături de părinți și de doamnele educatoare, cu nerăbdare, din nou în sala de grupă.
După primirea tradițională cu pâine și sare, acest eveniment a fost încununat de săvârșirea slujbei de Te Deum, de către părintele Badea Mihai, iar la festivitatea de deschidere, din „familia” grădiniței noastre a făcut parte Dna Stamatoiu Cristina, Reprezentat fondator al Fundației „Cuvântul care Zidește”.
„Astăzi, la zi de sărbătoare pentru micii noștri învățăcei, vă urez un călduros „Bine ați revenit” alături de noi! Tot astăzi, cărările preșcolarității se deschid pentru prichindeii aflați înaintea noastră. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, ne aflăm aici pentru a scrie încă o poveste minunată, presărată cu bucurii, cu emoții, cu vise și cu multe momente frumoase. Ne dorim să fim cu adevărat parte din familiile dumneavoastră și să insuflăm micilor noastre vlăstare această iubire și căldură familială. În încheiere, vă doresc un an școlar minunat, presărat cu reușite și multă răbdare, iar Bunul Dumnezeu să ne ajute să prindem rădăcini trainice și să ne bucurăm de roadele muncii în familia grădiniței noastre! Doamne ajută!” a spus Dra Elena Loredana Ghiță, Director al Grădiniței cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana” Craiova.
„În această zi emoționantă dorim să le mulțumim părinților pentru prezența în momentele unice pentru cei mici și ne exprimăm astfel încrederea unui parcurs roditor, prin prisma calității actului didactic, încununat cu disponibilitatea de dăruire a cadrelor, alături de credința și de efortul cu care se pregătesc zilnic. Să avem un an cât mai bun, prosper și plin de realizări și amintiri frumoase!” a spus Dna Cristina Stamatoiu, Președinte al Fundației „Cuvântul care Zidește”.
La finalul festivității, clopoțelul unui nou an a sunat pentru prima dată iar preșcolarii, alături de părinți și însoțiți de doamnele educatoare, au pășit împreună în sălile de grupă, unde s-au bucurat de revederea mult așteptată.
(Elena Loredana Ghiță, Director al Grădiniței cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana” Craiova)