Activitatea „Profesorul, lumina elevilor” din Parohia Grecești, Protoieria Craiova Nord

Evenimente

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în ziua de miercuri, 4 octombrie 2023, în Parohia Grecești, Protopopiatul Craiova Nord, a avut loc activitatea numită „Profesorul, lumina elevilor”. Acestă activitatea s-a desfășurat în colaborare cu Școala Gimnazială Grecești având ca temă centrală citatul „Un profesor bun este ca o lumânare, se consumă pe el însuși pentru a lumina drumul celorlalți”.
Activitatea a debutat cu săvârșirea slujbei de Te Deum de către părintele paroh Popa Marcel Mugurel, ca semn de mulțumire adus lui Dumnezeu pentru toate binefacerile revărsate asupra cadrelor didactice și elevilor Școlii Gimnaziale Grecești. Programul a continuat cu un moment festiv pregătit de copii prin care aceștia și-au arătat dragostea și aprecierea pe care o poartă profesorilor școlii.
Părintele Popa a adresat un cuvânt de mulțumire tuturor cadrelor didactice, doamnei director Popa Anișoara, care a răspuns afirmativ activității propuse, copiilor pentru implicare, domnului profesor de religie Dragomir Marian, doamnei Bogdan Ecaterina și tuturor care au făcut posibilă realizarea acestei activități.
La sfârșit toate cadrele didactice au primit flori din partea elevilor, iar aceștia au fost recompensați cu daruri pregătite de voluntarii Parohiei Grecești. Cei implicați în activitate au mărturisit bucuria resimțită și nerăbdarea de a participa și la viitoarele proiecte.