Întâlnirea Cercului Pastoral Misionar Tismana, din Protoieria Târgu-Jiu Nord, județul Gorj

Evenimente

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, joi, 12 octombrie 2023, a avut loc întâlnirea preoților din Cercul pastoral-misionar, zona Tismana, Protoieria Târgu-Jiu Nord, județul Gorj. Evenimentul a debutat cu săvârșirea Tainei Sfântului Maslu și a sfințirii apei, în Biserica cu hramul „Sf. Arh. Mihail și Gavriil”, din Parohia Pocruia, de un sobor de preoți, alături de Pr. protoiereu Marian Mărăcine și de Pr. paroh Vasile Popescu.

În calitate de gazdă, Pr. Vasile Popescu a ținut un cuvânt de învățătură despre persoanele vârstnice din comunitățile noastre, dar și despre rolul cântăreților bisericești în activitatea parohială. De asemenea, părintele Vasile a fost felicitat cu ocazia împlinirii a 21 de ani de preoție.

La final, Pr. protoiereu Marian Mărăcine a mulțumit tuturor preoților pentru prezența la această întâlnire a cercului pastoral-misionar, a amintit de notările administrative, care sunt programate pentru perioada imediat următoare, și de colaborarea preoților cu profesorii de religie și cu cântăreții bisericești.