Corul Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Grigorie Teologul” Craiova va reprezenta Mitropolia Olteniei la Festivalul-Concurs Național Bisericesc „Lăudați pe Domnul”, ediția a XV-a

Evenimente Proiecte

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, Corul Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Grigorie Teologul” Craiova a participat la Conferința preoțească de toamnă din Protoieria Craiova Sud, organizată la Centrul Preoțesc Renașterea, în ziua de 16 octombrie 2023. În cadrul conferinței, Corul dirijat de Lect. Univ. Dr. Victor Șapcă a interpretat piesele Axion, pe glasul al V-lea, de Macarie Ieromonahul, și Din ospățul Stăpânului, pe glasul al V-lea,  de Anton Pann.

Cu binecuvântarea Părintelui Mitropolit, în perioada 25-27 octombrie 2023, în calitate de câștigători ai etapei mitropolitane, Corul Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Grigorie Teologul”, Craiova, va reprezenta Mitropolia Olteniei la Festivalul-Concurs Național de Muzică Bisericească „Lăudați pe Domnul”, ediția a XV-a, organizat de Patriarhia Română, cu ocazia Anului comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești (psalți).