EDIȚIA A III-A A ZILELOR RECOLTEI LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT „SFÂNTA TATIANA”

Evenimente Proiecte
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, Grădinița cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana” a desfășurat, luni, 16 Octombrie, cea de-a treia ediție a Zilelor Recoltei.
Alături de prichindei, părinți și cadre didactice au participat cu bucurie Părintele Adrian Lupu, Consilier al Sectorului de Învățământ al Mitropoliei Olteniei și Dna Cristina Stamatoiu, Președinte al Fundației „Cuvântul care Zidește”.
Ediția a III-a a Zilelor Recoltei a debutat cu o primire autentică a invitaților cu must, zacuscă, nuci și sare având în surdină sârbe și hore populare oltenești. Obiectivul principal al acestei festivități de toamnă a fost realizarea de către fiecare grupă de preșcolari a unui stand, rod al muncii și efortului colectiv al celor doi piloni esențiali: grădinița și familia.
„Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, ne aflăm astăzi aici, în familia grădiniței noastre la Ediția a III-a a Zilelor Recoltei, un festival al bogățiilor naturii, prilej de bucurie și veselie colectivă. În fața noastră avem oglindirea roadelor culese de preșcolari, cadre didactice și părinți, cărora le aducem mulțumiri pentru implicarea, colaborarea și susținerea necondiționată în cadrul acestor activități festive. Felicităm strădania și efortul tuturor, de la mic la mare și ne dorim ca bunul Dumnezeu să ne ajute să avem parte de cât mai multe anotimpuri împreună! Astăzi a fost despre munca voastră a tuturora iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor!” a spus Dra Elena Loredana Ghiță, Director al Grădiniței cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana”.
„Cu ocazia acestui minunat eveniment îi felicităm din tot sufletul pe copii, le mulțumim părinților, pentru sprijinirea dezvoltării prichindeilor și pentru implicarea în realizarea unui festival al toamnei demn de laudă cu o imagine a târgului desprinsă parcă din poezia „Rapsodii de toamnă” a lui George Topîrceanu. Mulțumim prichindeilor pentru entuziasmul, emoția și strădania de care dau dovadă întotdeauna și felicităm personalul de conducere și colectivul didactic pentru organizarea și căldura familială cu care desfășoară fiecare activitate în parte!” a spus Dna Cristina Stamatoiu, Președinte al Fundației Cuvântul care Zidește
La finalul prezentării roadelor fiecărui stand, micii pofticioși, alături de oaspeți, părinți sau bunici, s-au putut înfrupta din bunătățile toamnei și au putut degusta și aprecia fiecare preparat în parte.
(Elena Loredana Ghiță, Director al Grădiniței cu Program Prelungit „Sfânta Tatiana”)