Întâlnire de lucru cu corespondenții mass-media din Arhiepiscopia Craiovei

Evenimente Proiecte

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în ziua de 15 noiembrie 2023, la Centrul Eparhial a avut loc o întâlnire de lucru cu corespondenții media în cadrul Sectorului Comunicații Mass Media al Arhiepiscopiei Craiovei. Întâlnirea a fost moderată de părintele consilier Marius Reșceanu, având ca invitați din fiecare protoierie pe: pr. Foanene Daniel, de la Protoieria Târgu-Jiu Sud; pr. Cruceru Valerian, de la Protoieria Târgu-Jiu Nord; pr. Murgiuc Marius, de la Protoieria Târgu-Cărbunești; pr. Dodenciu Lucian, de la Protoieria Craiova Nord; pr. Rusu Dumitru, de la Protoieria Craiova Sud, și pr. Gavrilă Costel, de la Protoieria Băilești.

În calitate de corespondenți pentru știrile religioase, părinții delegați din partea protoieriilor vor colabora cu Sectorul Comunicații Mass Media, în vederea transmiterii și publicării activităților și evenimentelor din parohii pe canalele oficiale ale Arhiepiscopiei. Întâlnirea a avut ca temă și activitatea Studioului Logos al Arhiepiscopiei, unde toate aceste știri vor fi promovate și difuzate pe Radio Trinitas. De asemenea, fiecare dintre cei prezenți a avut ocazia de a prezenta probleme concrete care pot apărea în această activitate, împreună identificând cele mai bune soluții posibile.

Mulțumim mult Înaltpreasfințitului Mitropolit Irineu pentru binecuvântarea de a organiza această întâlnire și pentru oportunitatea de a colabora cu preacucernicii părinți în cadrul Sectorului Comunicații Mass Media. Ne dorim să popularizăm în timp real și util activitățile desfășurate în parohiile din Arhiepiscopia Craiovei. Totodată, ne dorim să promovăm preoții dedicați și implicați, oferind modele de bună practică și pentru ceilalți. Nădăjduim să avem o colaborare cât mai frumoasă și rodnică”, a declarat pr. consilier Marius Reșceanu.