Seminarul Teologic din Craiova, reprezentat la evenimentul „DIG 4 FUTURE” de la Centrul „Constantin Brâncuși” din Craiova

Evenimente Proiecte

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, astăzi, 23 noiembrie 2023, Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Grigorie Teologul” Craiova a participat la activitatea „DIG 4 FUTURE”, un eveniment organizat în cadrul proiectului „Erasmus+ Digital Competencies, Inclusion and Growth for Future Generations”, care a avut loc la Centrul „Constantin Brâncuși” din cadrul Muzeului de Artă din Craiova.

Evenimentul a fost organizat de doamna Andreea Hurezeanu, în calitate de coordonator al proiectului, și de doamna Teodora Badea, în calitate de Inspector pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație. Scopul activității a fost acela de a conștientiza importanța implicării întregii societăți în dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor, în special a rolului pe care îl are inteligența artificială în domenii precum: educație, cultură, medicină, industrie, economie, transporturi, comunicații.