Activități desfășurate în parohiile din Protoieria Târgu-Jiu Sud

Evenimente Proiecte

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în parohiile din Protoieria Târgu-Jiu Sud au avut loc manifestări cultural și filantropice cu ocazia prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae.

La parohia Mătăsari II, la inițiativa Preotului paroh Purcel Dumitru, după săvârșirea Sfintei Liturghii a avut loc concert de colinde, susținut de grupul catehetic parohial,și elevii de la Liceul Mătăsari sub îndrumarea, doamnele profesoare Oae Marilena și Nicoleta Katalina Paulis. La final, Părintele Purcel Dumitru i-a felicitat pe toți copiii participanți și le-a împărțit tuturor daruri.

După Sfânta Liturghie, la Parohia Peșteana de Jos, preotul paroh Neblea Valentin, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Victor Popescu” de la Valea cu Apă, alături de doamna Prof. Bălu Mădălina, a strâns fructe și legume pe care le-au împărțit bătrânilor din parohie și persoanelor asistate social. Pr. Valentin Neblea a transmis că mulțumirea, emoția, recunoștința și ochii înlăcrimați de bucurie ai celor vizitați au reprezentat un mare câștig pentru sufletul tuturor celor care s-au implicat.

(Pr. Prof. Daniel Foanene)