Conferință ASCOR Craiova: „Importanța dreptei credințe în viața tinerilor de astăzi”, susținută de părintele protosinghel Grigorie Sandu

Evenimente Proiecte

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, Asociația Studenților Creștin-Ortodocși, filiala Craiova, a organizat în ziua de 14 decembrie 2023 conferința cu titlul „Importanța dreptei credințe în viața tinerilor de astăzi”. Conferința a fost susținută de către Părintele Protosinghel Grigorie Sandu, starețul Mănăstirii „Sf. M. Mc. Gheorghe” Prisaca, în fața unui auditoriu de peste 100 de persoane, în sala de festivități a Centrului Preoțesc Renașterea. La sfârșitul conferinței, membrii ASCOR au adus bucuria Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos în sufletele celor prezenți, prin susținerea unui concert de colinde tradiționale. Din partea Arhiepiscopiei Craiovei, a fost prezent Pr. Ștefan Bărbulescu, inspector eparhial al Sectorului de învățământ, activități cu tineretul și de catehizare.

„Mulțumim Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, pentru purtarea grijă pe care o are în permanență față de noi și pentru binecuvântarea de a organiza această frumoasă  conferință. Am fost onorați să îl avem în mijlocul nostru pe Părintele Protosinghel Grigorie. Părintele a abordat subiecte actuale, teme de bioetică, diferențele religioase și importanța adevărului de credință, dependențele create de noile tehnologii, provocările viitorului, teme pe care le-a argumentat atât teologic cât și științific. Ne bucurăm pentru publicul numeros care a participat la această conferință, le mulțumim pe această cale, și îi învităm să fie alături de noi și în celelalte activități pe care le vom organiza”, ne-a transmis domnul Petre Uscătescu, președintele ASCOR Craiova.