Recital al Corului „Vox Divina” al Liceului Teologic din Târgu Jiu

Evenimente Proiecte

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în ziua de 24 aprilie, Corul „Vox Divina” al Liceului Teologic, din Târgu Jiu, a fost prezent la cea de-a doua ediție a „Maratonului pentru educație antreprenorială”.

Evenimentul a avut loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, cu începere de la ora 11 și s-a bucurat de prezența domnului Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu, a domnului Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci, a Pr. Prof. Ștefan Cristi Vătafu, directorul Liceului Teologic, a doamnei Elena Basarabă, directoarea Casei de Cultură Novaci, precum și a numeroși profesori din județ.

Proiectul a fost inițiat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, Autoritatea de Supraveghere Financiară și Asociația Națională a Antreprenorilor, precum și Primăria Târgu Jiu, Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Liceul Teologic.

Manifestarea a fost moderată de domnul Victor Adrian Șerban, actor al Teatrului „Elvira Godeanu” și a debutat cu un recital de muzică folclorică prezentat de Corul „Vox Divina” al Liceului Teologic, dirijat de Arhid. Prof. Dr. Nicușor Lăzărică. Au urmat alocuțiunile invitaților și prezentarea planurilor de afaceri de către echipele de liceeni concurente. După deliberarea juriului a avut loc premierea echipelor câștigătoare.

(Arhid. Prof. Dr. Nicușor Lăzărică)