Lansare de carte la Biblioteca Județeană din Craiova: „Tineri întru Hristos”

Evenimente

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei,  joi 23 mai 2024, a avut loc lansarea cărții preotului Gabriel Sorescu, Tineri întru Hristos. Cartea este apărută la Editura Mitropolia Olteniei în anul 2024.

Evenimentul, desfășurat la Biblioteca Județeană Aman din Craiova, a fost moderat de preotul dr. Marius Resceanu, consilier media al Arhiepiscopiei Craiovei și a avut ca invitați pe PC protoiereu Grigore Vulcanescu, pr. dr Florin Mihail, președintele Asociației Vasiliada și pe pr. Ștefan Bărbulescu, inspector al departamentului tineret și catehizare al Arhiepiscopiei Craiovei.

La eveniment au participat peste 70 de invitați: preoți, domni și doamne, precum și tineri păstoriți de preotul Gabriel Sorescu. Lucrarea Tineri întru Hristos este rodul activității de 20 de ani cu tinerii a preotului Gabriel Sorescu. Este un instrument de lucru practic, propunând cititorului interesat în activitățile cu tinerii un material bogat, bine documentat și verificat prin activitatea practica a autorului.