Hotel Tismana

Hotel Tismana**

Hotelul Tismana este amplasat intr-un loc sfant, ocrotit de stanci navalnice, intru pietate si apararea dorintei de a fi si de a crede in dainuirea neamului romanesc. Traditii nepieritoare, taine ale istoriei si ale crestinatatii atesta ca aici si-au odihnit pasii voievozii si clericii tarii.

Situat in vecinatatea Manastirii Tismana, la doar 300 de metri de sfantul lacas, hotelul dispune de cel mai mare potential de cazare din Tismana – 120 locuri organizate in 52 de camere si 4 apartamente.

Grupuri restranse sau numeroase, pelerini, familii, copii, cu totii se pot bucura de gazduirea calduroasa a hotelului, relaxandu-se si degustand din delicioasele preparate culinare servite intr-un restaurant spatios ce poate asigura peste 120 de locuri.

Hotelul asigura si 2 sali de conferinta pentru organizarea de seminarii, cursuri sau congrese. Cu capacitati diferite in functie de solicitare – o sala pune la dispozitie 20 de locuri, iar cealalta asigura o capacitate de peste 70 locuri. Sala de fitness este dotata cu aparatura moderna si permite petrecerea timpului in mod relaxant.

Pagina de internet a Hotel Tismana** poate fi vizitata AICI