POSTURI VACANTE 2012

19.12.2012: Parohie vacantă în Protoieria Băileşti

Arhiepiscopia Craiovei scoate la concurs, începând cu data de 19 decembrie 2012, postul vacant de preot III la Parohia Desa, Protoieria Băileşti, judeţul Dolj. Parohia Desa se încadrează în categoria I A, are 1300 de familii şi nu dispune de casă parohială. Dosarele pot fi depuse la Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei, până la data de 21 ianuarie 2013.

07. 12. 2012: Două posturi de preot vacante, în Protoieria Craiova Nord şi în Protoieria Târgu Jiu Nord

Arhiepiscopia Craiovei scoate la concurs, începând cu data de 07 decembrie 2012, un post de preot II la Parohia Izvorul Tămăduirii din municipiul Târgu Jiu, Protopopiatul Târgu Jiu Nord. Parohia este de categoria IB şi are 400 de familii şi nu dispune de casă parohială.

De asemenea, Arhiepiscopia Craiovei scoate la concurs, începând cu aceeaşi dată de 07 decembrie 2012, postul de preot III la parohia Amaradia din municipiul Craiova, Protoieria Craiova Nord. Parohia este de categoria IA, are 4800 de familii şi nu dispune de casă parohială.

Persoanele interesate care îndeplinesc normele statutare pentru ocuparea acestor posturi pot depune dosarele la Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei până la data de 08 ianuarie 2012.

Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei

29. 11. 2012: Două parohii vacante în Protoieria Târgu Jiu Sud

Protoieria Târgu Jiu Sud scoate la concurs două posturi de preot paroh în localităţile gorjene Fărcăşeşti şi Calapăru, comuna Borăscu. Astfel, Parohia Fărcăşeşti este de categoria  II A, are 300 de familii şi nu dispune de casă parohială. Parohia Calapăru se încadrează în categoria  III A, are 250 de familii şi dispune de casă parohială. Data limită pentru depunerea dosarelor la Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei este de 8 ianuarie 2013.

Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei

 

29. 11. 2012: Trei parohii vacante în Protoieriile Craiova Sud şi Târgu Cărbuneşti

Arhiepiscopia Craiovei scoate la concurs, începând cu data de 29 noiembrie 2012, două posturi de preot paroh în Protoieria Târgu Cărbuneşti.  Astfel, în Parohia Maghereşti, de categoria III B, cu 200 de familii, fără casă parohială, a fost eliberat postul de preot paroh. Tot postul de preot paroh se scoate la concurs în parohia Vladimir, de categoria II A, cu 350 de familii, fără casă parohială.  De asemenea, Arhiepiscopia Craiovei scoate la concurs, începând cu aceeaşi dată de 29 noiembrie 2012, postul de preot III la parohia Sfântul Calinic din municipiul Craiova, Protoieria Craiova Sud. Parohia este de categoria I, are 4700 de familii şi nu dispune de casă parohială.

Persoanele interesate şi care îndeplinesc normele statutare pentru ocuparea acestor posturi pot depune dosarele la Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei.

Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei

 

22.11.2012: Două parohii vacante în Craiova şi Târgu Jiu

Termenul de depunere a dosarelor pentru ocuparea postului vacant de preot paroh la Parohia „Sfânta Varvara” din Protoieria Târgu Jiu Sud, judeţul Gorj, se prelungeşte până pe data de 28 noiembrie. Persoanele care împlinesc normele statutare pentru ocuparea acestui post pot depune dosarele la Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei.

Amintim, de asemenea, că postul de preot III la Parohia „Sfântul Mina” din Craiova, Protoieria Craiova Nord, este în continuare vacant. Persoanele care împlinesc normele statutare pentru ocuparea acestui post pot depune dosarele la Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei.

Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei

22. 10. 2012: Parohie vacantă în Protoieria Târgu Jiu Sud

Protoieria Târgu Jiu Sud scoate la concurs postul vacant de preot paroh la nou înfiinţata Parohie „Sfânta Varvara” din cartierul Primăverii, municipiul Târgu Jiu. Întrucât parohia are biserică în construcţie, preotul paroh va sluji , până la finalizarea lucrărilor, la Biserica „Sfântul Dumitru” din Târgu Jiu.  Parohia este de categoria II C, cu 200 de familii, fără casă parohială. Candidaţii care îndeplinesc normele statutare pentru ocuparea acestui post pot depune dosarele la Sectorul Curtural al Arhiepiscopiei Craiovei, până la data de 21 noiembrie 2012.

Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei

08. 10. 2012: Două posturi de preot vacante, în Protoieria Băileşti

Arhiepiscopia Craiovei scoate la concurs două posturi de preot în Protopopiatul Băileşti. Astfel, la Parohia Caraula a fost eliberat postul de preot II, cu 650 de familii şi casă parohială. Cel de al doilea post, de preot paroh, a fost înfiinţat în urma întrunirii Permanenţei Consiliului Eparhial, din data de 5 octombrie 2012, prin ridicarea filiei Tunarii Noi la rang de parohie. Parohia Tunarii Noi este de categoria III C, are în componenţă un număr de 170 de familii şi dispune de casă parohială.

Dosarele vor fi depuse până la data de 7 noiembrie 2012, la Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei.

Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei